Na een scheiding is er vaak veel onduidelijkheid over de zaken die je moet regelen, zoals bijvoorbeeld een gezamenlijke koopwoning. Om dit proces goed te begeleiden werken wij samen met DivorceOnline. DivorceOnline regelt met een team van deskundige experts online zorgvuldig jouw scheiding in goed overleg en in een korte tijd. 

Een aantal van onze hypotheekadviseurs zijn gespecialiseerd op dit gebied en helpen bij alle vragen omtrent een gezamenlijke koopwoning. Daarnaast hebben ze nauw contact met DivorceOnline om het proces in goede banen te lijden en is er altijd persoonlijk contact, zodat je op de hoogte gehouden wordt en zeker weet dat het goed geregeld is.

 

Onze specialisten

Geert Nuwenhoud

Ik heb ruim 20 jaar kennis en ervaring met breed financieel advies. Geboren in Eindhoven, maar sinds vele jaren woonachtig in Waalre en actief in het verenigingsleven in Waalre.

Gerard Jansen

Je kan bij mij terecht voor vraagstukken rondom verzekeringen en/of financieringen.

Joep Mantel

Ik heb ruim 25 jaar ervaring in de financiële dienstverlening. Ik ben geroutineerd in alle facetten van financiële dienstverlening.

Machiel Diever

Ik heb een ruime ervaring in de wereld van financiën, hypotheken en verzekeringen.

Koen Rosendaal

Ik ben gespecialiseerd in het adviseren en bemiddelen op het gebied van hypotheken en (lijfrente) producten voor pensioenaanvulling, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en nabestaandenvoorzieningen.

Interesse of wenst u graag meer informatie te ontvangen hierover?

Dan ontvangen wij graag een bericht van u via welkom@financieel-zeker.nl of kunt u contact opnemen op het telefoonnummer 040 - 30 41 767.