Franchisenemer worden – Financieel Zeker

Wil jij franchisenemer worden van een vernieuwend, betrouwbaar en landelijk groeiend financieel specialist? Check dan meteen de 7 Franchise Facts van Financieel Zeker en vraag een gesprek aan.

De 7 Franchise Facts voor franchisenemers van Financieel Zeker. Lees wat jouw voordelen zijn als jij met ons gaat werken.

fz-download2

Onze betrokkenheid bij de samenleving is groot. Net zo groot als onze betrokkenheid bij jou als franchisenemer. Samen met jou verzorgen we Feel Good Finance. Dat gaat verder dan alleen het regelen van de financiële zaken van je klanten. Het gaat ook over een bijdrage leveren aan mens, milieu en maatschappij. Onze franchiseformule is groen. Daar maak je gebruik van. Waarbij je eigen logo en bedrijfsvoering op duurzame en groene wijze bekrachtigd wordt. Als je van die betrokkenheid ook warm wordt, dan zijn we een match.

Ja, ik wil een afspraak

Zo is het. Gegarandeerd kwalitatief goede hypotheekafspraken in je agenda. Als franchisenemer is dat ook vaak het geval. Hiertoe hebben we voor onze franchisenemers een aantal unieke programma’s ontwikkeld. Denk aan lezingen die door het hele land worden georganiseerd. Maar ook aan het Hypotheek Afspraken Programma. Een programma dat je alle input geeft om die afspraken te krijgen die je graag wil hebben. Als franchisegever staan wij pal achter je. Dat betekent dat we meedenken, meewerken en je met collega’s verbinden om je steeds weer in contact te brengen met nieuwe klanten.

Ja, ik wil een afspraak

Feel Good Finance is dé game changer en geeft weer hoe je als franchisenemer die economische, ecologische en sociaal-maatschappelijke bijdrage concreet kunt maken. Hoe meer mensen hun geld door jou goed geregeld hebben en zich financieel zeker voelen, hoe groter de bijdrage is die zij kunnen leveren aan hun eigen leven én dat van anderen om ze heen. Feel Good Finance zorgt voor rust bij je klanten. En daar lever jij als franchisenemer een belangrijke bijdrage aan.

Ja, ik wil een afspraak

Ondernemen kan eenzaam zijn. En voor veel franchisenemers is dat ook het geval. Wij kijken hier anders naar. Omdat we weten dat we veel meer impact kunnen maken, efficiënter en effectiever kunnen werken als we samen zijn. Als franchisenemer kun je op jouw manier opereren, terwijl je toch onderdeel bent van ons. En dus staan we elke dag voor je klaar. Als franchisenemer heb je dan ook een persoonlijke adviescoach, zodat je jouw klanten zo goed mogelijk van dienst kunt zijn.

Ja, ik wil een afspraak

Financieel Zeker groeit. Elke dag komen er in het hele land nieuwe klanten bij. The word goes round. Het valt op. Omdat we anders zijn dan collega’s in de branche. Financieel Zeker bouwt met haar Feel Good Finance formule aan een betere toekomst. Als trailblazer binnen de branche. We organiseren belangrijke events en staan regelmatig in de pers omdat we vernieuwend zijn. Terwijl jij jouw bedrijfsidentiteit behoudt, straalt deze landelijke bekendheid toch als franchisenemer automatisch over op jou. En daar kun je gebruik van maken.

Ja, ik wil een afspraak

Wij houden van helderheid. En bij ons werkt het zo:
Als franchisenemer bouw je een eigen klantenbestand op met volledige portefeuillerechten. Je omzet betreft 100% van fees/declaraties/abonnementen/provisies. De bijdrage aan Financieel Zeker bedraagt € 505,00 ex btw per maand voor de facilitaire uiteenlopende diensten en services, inclusief software (berekening, vergelijking en CRM). Voor de dienstverlening met betrekking tot advies- en bemiddelingswerkzaamheden en werkzaamheden rondom de nazorg, bedraagt de bijdrage 30% (vrij van btw) over de bruto maandomzet.

Ja, ik wil een afspraak

Als franchisenemer word je vanuit Financieel Zeker volledig gefaciliteerd in alle facetten die nodig zijn om actief te kunnen zijn in de financiële dienstverlening.
Denk aan:

  • berekeningssoftware
  • een CRM-systeem voor een digitaal klantdossier
  • gestandaardiseerde documenten
  • professioneel offline en online marketingmateriaal
  • deskundige achterban.

Je kunt altijd met de mid-office van Financieel Zeker overleggen over de invulling van adviesrapporten. Hierdoor heb je de garantie dat het advies voldoet aan de Wft regelgeving en aan de richtlijnen van de AFM. Voor jezelf en de klant een goed gevoel. Gaat de klant de samenwerking aan, toetst de mid-office of het dossier voldoet aan alle wettelijke vereisen en verzorgt het voor jou de aanvraag bij een bank en/of verzekeraar.

Ja, ik wil een afspraak

Sluit je aan als franchisenemer

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut pretium odio non lobortis aliquam.”

– Naam, achternaam

Meteen regelen

Net zoals jouw klanten graag de zaken geregeld willen hebben, wil jij dat ook. Geven onze Finance Facts jou een goed gevoel, kom dan meteen in actie.  Maak direct een afspraak. Meteen regelen, daar houden we van. En alle vragen die je hebt, beantwoorden we graag.

Als financieel adviseur heb je bewezen kennis van zaken in de/het vakgebied(en) waarin je binnen de financiële dienstverlening actief wilt zijn. Je hebt in de afgelopen jaren voldoende ervaring opgedaan in de branche en bent in het bezit van relevante branchediploma’s (o.a. Wft hypothecair krediet, Wft schade en Wft leven zijn vereist).

Na gebleken geschiktheid op het vlak van integriteit, betrouwbaarheid en deskundigheid kun je als franchisenemer onder voorwaarden opgenomen worden in het AFM register als Aangesloten Onderneming. Dit gebeurt dan onder de collectieve AFM vergunning van de Centrale Organisatie Financieel Zeker en ben je voor de beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid verzekerd. Kom je in aanmerking om als Aangesloten Onderneming onder de collectieve Wft vergunning van Centrale Organisatie in het AFM register geregistreerd te worden, zijn hiervoor andere voorwaarden op van toepassing.

Wij zijn trots inmiddels te zijn uitgegroeid naar de 5e franchiseketen in Nederland binnen de financiële dienstverlening.

– Naam, achternaam

Deze franchisenemers gingen je voor