Financieel Zeker & HomeMatching

Je hebt je zojuist aangemeld bij HomeMatching, omdat je op zoek bent naar een nieuwe woning. Al meer dan 100.000 mensen zijn bijgestaan door HomeMatching, we kijken er naar uit om ook jouw zoektocht tot een succes te maken 🎉!

Dit kun je van ons verwachten!
Tijdens je aanmelding heb je aangegeven interesse te hebben in het krijgen van financieel inzicht o.b.v. de laagste rente en maandlasten. Slim, een goed begin is het halve werk! HomeMatching en Financieel Zeker werken nauw samen, zodat de kans op een geschikte woning zo groot mogelijk voor je wordt! Hoe we dit doen?

  • Financieel Zeker geeft actueel inzicht in je financiële mogelijkheden o.b.v. de laagste rente en maandlasten;
  • Met deze inzichten wordt jouw positie als woningzoeker op HomeMatching verstevigd. Je kunt snel schakelen en je krijgt altijd het juiste (toekomstige) aanbod te zien, passend bij je financiële mogelijkheden.

Wie is Financieel Zeker in een notendop?

Financieel Zeker is een financiële dienstverlener met een heldere visie en oprechte missie. Die 2 samen hebben alles te maken het realiseren van een brede welvaart, voor mens, milieu en de maatschappij.
Feel Good Finance, noemen wij dat.

Wij staan met ons kantoor klaar wanneer je een gedegen hypotheekadvies wil, inzicht in verzekeringen en bewust wilt werken aan vermogensopbouw. Daarnaast krijg je informatie over Bieden met Zekerheid (kopen zonder voorbehoud van financiering) en Tijdelijk geen Hypotheekrente (3 tot maximaal 24 maanden geen netto hypotheekrente over je nieuw aangekochte woning). Een bod wordt dan heel interessant voor de verkoper van de woning.

Financieel Zeker neemt contact op
We nemen binnenkort contact met je op, om de financiële inzichten met je te delen.

Onafhankelijk advies & kwaliteit
Aan de financieel adviseurs stellen wij de hoogste eisen op het gebied van opleiding, deskundigheid en klantgerichtheid. Om dit te bereiken is er een (intern) opleidingsprogramma per vakgebied waarin de financieel adviseur in actief is.

Wil je meer weten over ons en het adviestraject?
Check dan onze website.

Staat je vraag er niet tussen of wil je graag contact opnemen?
Je kunt ons dagelijks tussen 09:00 – 17:00 uur bereiken via:
040 – 30 41 767 of welkom@financieel-zeker.nl. We helpen je graag verder, tot snel 👋!