Hypotheek ophogen

Maak een vrijblijvende afspraak

Hypotheek ophogen?

Je wil je hypotheek ophogen omdat je wil verbouwen? Of omdat je je woning wil verduurzamen? Of voor allebei zelfs misschien? Dan is het tijd om met een van de adviseurs van Financieel Zeker te praten.

Met Financieel Zeker wordt je hypotheek goed geregeld. Op een duurzame manier. Zodat je weet dat je nu en in de toekomst financieel zeker bent. En dat de verbouwing en/of verduurzaming zorgeloos gepland kan worden.

Maak een vrijblijvende afspraak voor een Feel Good Finance gesprek, zodat je meteen weer waar je aan toe bent: maak een afspraak

Als je plannen hebt voor je woning, bijvoorbeeld voor een verbouwing, of voor het plaatsen van zonnepanelen, kan het ophogen van de hypotheek ervoor zorgen dat je die plannen ook kunt realiseren. Met een goed gevoel.

Onze adviseur luistert naar je plannen en denkt mee. Over hoe de verduurzamingswensen zo voordelig mogelijk kunnen worden gefinancierd. Zo voordelig mogelijk voor jou én voor het milieu.

Hypotheek verhogen voor verbouwing

Denk je aan een nieuwe keuken, een aanbouw of een nieuwe badkamer, dan kan dat door het ophogen van de hypotheek. Je leent dan als het ware een extra bedrag die de verbouwing mogelijk maakt. Hoeveel dat is, hangt af van de waarde van je woning nu, de hoogte van de hypotheek die nu loopt en je inkomen. Onze adviseur rekent het graag allemaal voor je uit in een gratis Feel Good Finance gesprek.

Hypotheek verhogen voor verduurzaming van je woning
Het verduurzamen van je woning, door zonnepanelen te plaatsen, je huis goed te laten isoleren of andere energiebesparende maatregelen toe te passen, kan ook gerealiseerd worden als je de hypotheek laat ophogen. Door goed te kijken naar je wensen en plannen kun je wel tot 106% lenen, zeker omdat het om verduurzaming gaat. Veel hypotheekverstrekkers zijn dan coulanter: het verduurzamen van je huis komt ten goede van het milieu. Daardoor worden deze plannen extra gewaardeerd.

Hypotheek verhogen voor andere uitgaves
Je hypotheek verhogen is ook mogelijk voor andere uitgaves. Denk hierbij aan uitgaves voor een studie of een nieuwe inrichting voor je woning. Het bedrag waarmee je je hypotheek verhoogt is voor jezelf vrij besteedbaar.

Vrijblijvend meer informatie over  het verhogen van je hypotheek
We kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent hoe dit er voor jou uit zou kunnen zien en met welk bedrag je je hypotheek kunt verhogen. We nemen graag de tijd om dat met je te bekijken.
Maak een afspraak voor een vrijblijvend Feel Good Financegesprek met een van onze adviseurs.

Je zit nergens aan vast, maar weet wel waar je aan toe bent.
Dat is het begin.

Realiseer je verbouwings-, verduurzamings- en toekomstplannen met een goed gevoel. Plan nu je Feel Good Financegesprek in.

(Het maakt niet uit of je een aflossingsvrije hypotheek hebt, of een spaarhypotheek. Je hypotheek ophogen kan altijd.)

Afspraak maken