Anders

Wil je meer weten?

Bijvoorbeeld over verbouwen en gelijktijdig het verduurzamen van je huis? Of wil je weten of het in jouw situatie slimmer is om te kopen of te huren? Wil je weten wat je mogelijkheden zijn als ondernemer? Heb je vragen over het verzilveren van je overwaarde misschien, voor de oude dag die dichterbij komt? Of denk je aan het kopen van een tweede huis in het buitenland?

Ook voor al deze vragen wil je graag een financieel zeker advies. Zodat je met een goed gevoel keuzes kunt maken. Dat kan: maak een afspraak met ons. Het is belangrijk dat je goed inzicht hebt in de situatie die speelt en dat je de beste antwoorden op je vragen krijgt. Zodat je weet dat je praat over Goed Geld.

Maak een afspraak

Afspraak maken

Het is heel eenvoudig een afspraak met een van onze Financieel Zeker Adviseurs te maken. Neem daarvoor contact op met ons centrale telefoonnummer. We kijken welke tijd en datum het beste past.

Financieel advies is een fundamentele dienst in de samenleving, die bij kan dragen aan een brede welvaart en dus het welzijn van iedereen. Vandaar dat wij puur, eerlijk en transparant advies geven. Want dát geeft een goed gevoel. Meer lezen over hoe wij deze maatschappelijke betrokkenheid zien én invullen? Lees dan meer bij Feel Good Finance.

Maak een afspraak