Bieden met Zekerheid

Bieden met Zekerheid

Het winnende bod door Bieden met Zekerheid
Je hebt je droomhuis gevonden. De plek waar je heel graag wil wonen. Alleen, de kans dat je niet de enige bent is groot. Tegenwoordig zijn er veel kandidaat-kopers die meer voor zo’n woning willen betalen dan de vraagprijs. Het uitbrengen van een bod zonder voorbehoud van financiering, is dan aantrekkelijk, maar kan je in een lastige positie brengen.

Als het bod wordt geaccepteerd, maar je krijgt de hypotheek niet rond, moet je wel de waarborgsom (boete) betalen. En dat kan vervelend uitvallen. Daarom adviseert Financieel Zeker altijd een financieringsvoorbehoud op te nemen. Mocht je er desondanks
toch voor kiezen om zonder financieringsvoorbehoud een bod
uit te brengen, dan adviseren wij je daarvoor eerst een (kosteloze)
afspraak te maken met je adviseur van Financieel Zeker voor een
inventarisatie en analyse van je hypotheekmogelijkheden.

Bieden met Zekerheid is dan een uitkomst en neemt dat risico weg!
Bieden met Zekerheid is een verzekering waarbij de verzekeraar
de boete van 10% voor jou betaalt. Hierdoor kun je zonder financieel
gevaar een bod doen op je droomhuis, dus zonder voorbehoud
van financiering.

Afspraak maken

Het is heel eenvoudig een afspraak met een van onze Financieel Zeker Adviseurs te maken. Neem daarvoor contact op met ons centrale telefoonnummer. We kijken welke tijd en datum het beste past.

Financieel advies is een fundamentele dienst in de samenleving, die bij kan dragen aan een brede welvaart en dus het welzijn van iedereen. Vandaar dat wij puur, eerlijk en transparant advies geven. Want dát geeft een goed gevoel. Meer lezen over hoe wij deze maatschappelijke betrokkenheid zien én invullen? Lees dan meer bij Feel Good Finance.

Maak een afspraak