Bieden met Zekerheid

Bieden met Zekerheid

Het winnende bod door Bieden met Zekerheid
Je hebt je droomhuis gevonden. De plek waar je heel graag wil wonen. Alleen, de kans dat je niet de enige bent is groot. Tegenwoordig zijn er veel kandidaat-kopers die meer voor zo’n woning willen betalen dan de vraagprijs. Het uitbrengen van een bod zonder voorbehoud van financiering, is dan aantrekkelijk, maar kan je in een lastige positie brengen.

Als het bod wordt geaccepteerd, maar je krijgt de hypotheek niet rond, moet je wel de waarborgsom (boete) betalen. En dat kan vervelend uitvallen. Daarom adviseert Financieel Zeker altijd een financieringsvoorbehoud op te nemen. Mocht je er desondanks toch voor kiezen om zonder financieringsvoorbehoud een bod uit te brengen, dan adviseren wij je daarvoor eerst een (kosteloze) afspraak te maken met je adviseur van Financieel Zeker voor een inventarisatie en analyse van je hypotheekmogelijkheden.

Bieden met Zekerheid is dan een uitkomst en neemt dat risico weg!

Bieden met Zekerheid is een verzekering waarbij de verzekeraar de boete van 10% voor jou betaalt. Hierdoor kun je zonder financieel gevaar een bod doen op je droomhuis, dus zonder voorbehoud van financiering.

Het certificaat Bieden met Zekerheid geeft je een betere kans op de koop van een woning, omdat je een beter bod kunt doen. Je kunt verantwoord bieden zonder voorbehoud van financiering. En de verkoper heeft meer zekerheid dat je de woning ook echt kunt kopen.

Bieden met Zekerheid geeft geen garantie dat je bod geaccepteerd wordt. En ook geen garantie dat je hypotheekaanvraag wordt goedgekeurd. Met de Garantiestelling Bieden met Zekerheid wordt er binnen 7 dagen na het tekenen van het (voorlopige) koopcontract een (bank)garantie bij de notaris afgegeven. Mocht je de koop moeten ontbinden, dan wordt deze garantiesom aan de verkoper uitgekeerd. Als je voldoet aan de voorwaarden en de aankoop binnen 42 dagen na het tekenen van het (voorlopige) koopcontract ontbindt, dan hoef je dit garantiebedrag niet terug te betalen. Reden voor afzien van de koop is dan wel dat de financiering niet rondkomt.

Wil je meer weten over de voorwaarden en condities van de producten Garantiestelling Bieden met Zekerheid en wat de mogelijkheden zijn in jouw persoonlijke situatie, neem dan contact op met jouw hypotheekadviseur van Financieel Zeker.

Afspraak maken

Het is heel eenvoudig een afspraak met een van onze Financieel Zeker Adviseurs te maken. Neem daarvoor contact op met ons centrale telefoonnummer. We kijken welke tijd en datum het beste past.

Financieel advies is een fundamentele dienst in de samenleving, die bij kan dragen aan een brede welvaart en dus het welzijn van iedereen. Vandaar dat wij puur, eerlijk en transparant advies geven. Want dát geeft een goed gevoel. Meer lezen over hoe wij deze maatschappelijke betrokkenheid zien én invullen? Lees dan meer bij Feel Good Finance.

Maak een afspraak