Eerste huis

Je eerste huis kopen. Hoe fantastisch is dat?

Natuurlijk heb je dan veel vragen. En al die vragen beantwoorden we voor je. Je wil namelijk toch graag die financiële zekerheid hebben, als je dan dat droomhuis gevonden hebt. Het eerste wat je graag wil weten is hoeveel je kunt lenen met je inkomen. En hoe je spaargeld hierin past. Want dan kun je gericht op zoek gaan naar dat eerste droomhuis dat bij je past.

Wij gaan graag met je kijken hoe je dit goed aanpakt, zodat je met een zeker gevoel op pad kunt gaan. En wat er allemaal verder bij komt kijken? We vertellen het je allemaal, we rekenen het uit en laten je het zien, helder en transparant. Als je namelijk wéét hoe het in elkaar steekt, ontstaat er rust en ruimte. En dat is de beste manier om die hypotheek aan te gaan.

Maak een afspraak

Afspraak maken

Het is heel eenvoudig een afspraak met een van onze Financieel Zeker Adviseurs te maken. Neem daarvoor contact op met ons centrale telefoonnummer. We kijken welke tijd en datum het beste past.

Financieel advies is een fundamentele dienst in de samenleving, die bij kan dragen aan een brede welvaart en dus het welzijn van iedereen. Vandaar dat wij puur, eerlijk en transparant advies geven. Want dát geeft een goed gevoel. Meer lezen over hoe wij deze maatschappelijke betrokkenheid zien én invullen? Lees dan meer bij Feel Good Finance.

Maak een afspraak