Oversluiten

Is dat wel of niet slim om te doen?

Je hypotheek oversluiten. Is dat wel of niet slim om te doen? Hier kunnen wij je bij helpen. Wanneer de hypotheekrente laag is, kan het slim zijn om de hypotheek over te sluiten. Dat kan betekenen dat je maandlasten omlaag gaan. Het kan in bepaalde situaties ook slim zijn om te kiezen voor een andere hypotheekvorm. Bij het oversluiten komen wel kosten kijken, en je betaalt ook boeterente. Het maken van gedegen keuzes is dus van essentieel belang als je financieel zeker wil zijn.

Wat mogelijk is en wat slim is, is afhankelijk van je (financiële) situatie nu. We bekijken die graag met je om de oplossing te vinden die aansluit bij jou nu en op jouw beeld van de toekomst. Dát geeft een goed gevoel.

Maak een afspraak

Afspraak maken

Het is heel eenvoudig een afspraak met een van onze Financieel Zeker Adviseurs te maken. Neem daarvoor contact op met ons centrale telefoonnummer. We kijken welke tijd en datum het beste past.

Financieel advies is een fundamentele dienst in de samenleving, die bij kan dragen aan een brede welvaart en dus het welzijn van iedereen. Vandaar dat wij puur, eerlijk en transparant advies geven. Want dát geeft een goed gevoel. Meer lezen over hoe wij deze maatschappelijke betrokkenheid zien én invullen? Lees dan meer bij Feel Good Finance.

Maak een afspraak