Onafhankelijk advies

Wat is onafhankelijk advies?

Bij onafhankelijk advies krijg je advies waarbij jouw belang voorop staat. Maar hoe kies je een hypotheekadviseur die echt onafhankelijk is? Om jou hierbij te helpen, heeft de OvFD de Advieswijzer ontwikkeld en Financieel Zeker heeft zich hierbij aangesloten.

De Advieswijzer bestaat uit drie voorwaarden waaraan onafhankelijk advies moet voldoen. De voorwaarden worden weergegevens door iconen en is het dus mogelijk om in één oogopslag te zien of de door jou gekozen adviseur echt onafhankelijk is.

De voordelen

Een onafhankelijk adviseur biedt een productaanbod dat ongebonden is en vergelijkt diverse aanbieders met elkaar. Dat is voor jou gunstig, zo weet je namelijk zeker dat je de juiste hypotheek afsluit.
En het levert nog een extra voordeel op, want de vergelijking door een onafhankelijk hypotheekadviseur kan je over de gehele looptijd van je hypotheek een aardig bedrag schelen.

Ook is het advies van een onafhankelijk adviseur altijd afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

De onderstaande iconen komen samen in het overkoepelend icoon dat staat voor onafhankelijk advies. Je vindt dit icoon terug bij onafhankelijke dienstverleners die gebruik maken van de Advieswijzer.

Meer informatie is te vinden op www.advies-wijzer.nl

Is-mijn-adviseur-ongebonden-250x250

Ongebonden dienstverlener

Dit icoon geeft aan dat jouw dienstverlener een zelfstandige organisatie is. Er zijn geen financiële-, productie-, eigendoms- of zeggenschapsbelangen met geldverstrekkers of verzekeraars, die van invloed kunnen zijn op het advies of de vergelijking die je van jouw dienstverlener hebt ontvangen

Vergelijkt-mijn-advies-meerdere-partijen-250x250

Uitgebreide vergelijking

Zijn producten en aanbieders voor je vergeleken? Met dit icoon weet je dat er voor jou een aantoonbare vergelijking van minimaal 30 alternatieven van soortgelijke hypotheekproducten van andere aanbieders op tarief en voorwaarden is gemaakt.

Ik-wil-persoonlijk-advies-250x250

Persoonlijk advies

Heb je advies ontvangen over het gekozen product? Als je dit icoon ziet, ben je geadviseerd door jouw financieel dienstverlener via persoonlijk contact, telefonisch, een digitale omgeving of een combinatie van kanalen. De adviseur heeft je een concrete aanbeveling gedaan, waarbij de uiteindelijke keuze uiteraard bij jou ligt.

Afspraak maken

Het is heel eenvoudig een afspraak met een van onze Financieel Zeker Adviseurs te maken. Neem daarvoor contact op met ons centrale telefoonnummer. We kijken welke tijd en datum het beste past.

Financieel advies is een fundamentele dienst in de samenleving, die bij kan dragen aan een brede welvaart en dus het welzijn van iedereen. Vandaar dat wij puur, eerlijk en transparant advies geven. Want dát geeft een goed gevoel. Meer lezen over hoe wij deze maatschappelijke betrokkenheid zien én invullen? Lees dan meer bij Feel Good Finance.

Maak een afspraak