Overige

Overlijden en erfrecht

Het laatste waar je aan wil denken. Maar heel belangrijk om te doen. Alles goed regelen voor je nabestaanden. Als alles goed geregeld is voor je nabestaanden, leef je nu eenmaal rustiger. Het is goed een aantal zaken nu al in orde te maken. Hiervoor hebben we een uitgebreid document gemaakt dat je op je gemak kunt doornemen.

Onze adviseurs staan klaar om dit eventueel samen met je te doen. Want ook hier is financiële zekerheid van belang. Wanneer je denkt aan de toekomst, is dit onderwerp – hoe lastig het ook is – daar ook een onderdeel van. Je nabestaanden zijn er namelijk direct bij betrokken. En je wil graag dat het ook voor hen goed geregeld is.

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, informeren we je ook graag zo volledig mogelijk. Dat houdt in dat we ook denken aan de nabestaanden. Wanneer iemand komt te overlijden, moet er ook weer een heleboel worden geregeld, net als na het overlijden.

We hebben een speciaal document samengesteld, voor je nabestaanden en voor jou, dat je hieronder op je gemak kunt lezen. Je kunt het ook downloaden, zodat je het kunt lezen op een ander moment. Vind je het fijn om dit meteen samen met een van onze adviseurs op te pakken en te regelen wat geregeld moet worden? Maak dan meteen een afspraak.

Meer over erfrecht

Echtscheiding

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Het tast je gevoel van financiële zekerheid aan. Om dit allemaal goed te begeleiden, werken we samen met Iviro. Iviro regelt met een team van deskundige experts online zorgvuldig jouw scheiding in goed overleg en in een korte tijd.

Een echtscheiding heeft gevolgen voor de hypotheek, als je een gezamenlijke koopwoning hebt. Maar ook de verzekeringen en de opbouw van jullie vermogen komt in een nieuw daglicht te staan. Onze gespecialiseerde adviseurs zullen je ook in dit geval in nauw contact met de experts van Iviro terzijde staan, zodat dit allemaal in zoveel mogelijk rust goed geregeld wordt en je opnieuw naar de toekomst durft te kijken.

personen1

Geert Nuwenhoud

Ik heb ruim 20 jaar kennis en ervaring met breed financieel advies. Geboren in Eindhoven, maar sinds vele jaren woonachtig in Waalre en actief in het verenigingsleven in Waalre.

personen2

Gerard Jansen

Je kan bij mij terecht voor vraagstukken rondom verzekeringen en/of financieringen.

personen3

Joep Mantel

Ik heb ruim 25 jaar ervaring in de financiële dienstverlening. Ik ben geroutineerd in alle facetten van financiële dienstverlening.

personen4

Machiel Diever

Ik heb een ruime ervaring in de wereld van financiën, hypotheken en verzekeringen.

personen5

Koen Rosendaal

Ik ben gespecialiseerd in het adviseren en bemiddelen op het gebied van hypotheken en (lijfrente) producten voor pensioenaanvulling, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en nabestaandenvoorzieningen.

personen5

Stephan Wilderbeek

Met ruim 10 jaar kennis en ervaring in het geven van uitgebreid financieel advies ben je bij mij aan het juiste adres met al je vragen over hypotheken, vermogen en verzekeringen. Hierbij is zorgen voor een financieel gezonde situatie voor u het belangrijkste doel.

Afspraak maken

Het is heel eenvoudig een afspraak met een van onze Financieel Zeker Adviseurs te maken. Neem daarvoor contact op met ons centrale telefoonnummer. We kijken welke tijd en datum het beste past.

Financieel advies is een fundamentele dienst in de samenleving, die bij kan dragen aan een brede welvaart en dus het welzijn van iedereen. Vandaar dat wij puur, eerlijk en transparant advies geven. Want dát geeft een goed gevoel. Meer lezen over hoe wij deze maatschappelijke betrokkenheid zien én invullen? Lees dan meer bij Feel Good Finance.

Maak een afspraak