Financieel Zeker staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en persoonlijk zakendoen!

 

 

Visie, Missie, Kernwaarden

Financieel Zeker is een label van de Qualiora Groep BV. Qualiora Groep BV is een serviceprovider gericht op het onafhankelijk intermediair met op maat te leveren dienstverlening en services. Gestart in 2007, en de centrale organisatie en Service center van de organisatie zijn gevestigd in Veldhoven. Qualiora Groep BV staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en persoonlijk zakendoen.

Met haar formules (franchise, inkoop en service-providing) voorziet Qualiora Groep BV in de verschillende wensen en behoeften van financieel dienstverleners en is Qualiora Groep BV een belangrijke schakel tussen financieel dienstverleners en aanbieders van financiële producten. Qualiora Groep BV werkt samen met alle relevante aanbieders die er in de Nederlandse markt toe doen.

Missie Qualiora Groep BV

Qualiora Groep BV staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en persoonlijk zakendoen. In de Nederlandse financiële dienstverlening voorzien wij in efficiëntie, producten van aanbieders, kennisdeling, kostenbesparing en compliance voor de financieel dienstverlener.

Hierdoor creëren wij efficiëntie voor aanbieders van financiële producten en hebben wij een aandeel in de transparantie van de financiële markt en gedegen advies naar de consument.

Onze medewerkers vinden bij Qualiora Groep BV een prettige werkomgeving, waar hun kennis en expertise de drijvende kracht achter het bedrijf zijn.

 

 

 

Kernwaarden Qualiora Groep BV

Qualiora Groep BV staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en persoonlijk zakendoen.

1. Betrouwbaar
Bij ons is betrouwbaarheid niet slechts een mooi begrip, maar de spil van onze activiteiten. Wie wij zijn en wat wij leveren is betrouwbaar. Natuurlijk conformeren wij ons aan de normen van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en de bepalingen van de Wet op Financieel Toezicht (WFT). Daarbij stellen wij bij onze beslissingen het belang van de klant en daarmee de consument voorop, bieden wij producten van meerdere aanbieders waardoor we onafhankelijk zijn en is onze communicatie open en eerlijk.

2. Kwaliteit
Kwaliteit betekent bij ons deskundigheid, service, innovatie en zekerheid.

  • Deskundig: de kennis en expertise van onze medewerkers en aangesloten kantoren.
  • Servicegericht: een uitgebreid assortiment.
  • Innovatief: inspelen op veranderingen in de financiële markt.
  • Zekerheid: controle en weten waar u aan toe bent.

3. Persoonlijk zakendoen
Wij hebben een persoonlijk karakter, maar houden wel van duidelijkheid en openheid. Wij zijn ervan overtuigd dat een persoonlijke aanpak de beste manier is om zaken te doen; persoonlijk zakendoen.