Word ook franchisenemer

 • Gegarandeerd hypotheekafspraken in je agenda.
 • Meevaren op landelijke bekendheid (en steeds groeiende populariteit) terwijl je toch je eigen identiteit kunt behouden.
 • Dagelijks sparren met een persoonlijke adviescoach en een deskundige achterban hebben die altijd voor je klaarstaat.
 • Zelf een bewuste bijdrage leveren aan het oplossen van duurzaamheidsproblematiek.

Dat zijn een paar van de voordelen van de franchisenemers van Financieel Zeker. Sluit je ook aan als franchisenemer.

Sluit je aan als franchisenemer

Franchisenemer

Je bent zelfstandig ondernemer, financieel (all-round) adviseur en hebt een financieel advieskantoor of gaat dit binnenkort opstarten. Je zoekt naar manieren om efficiënter te kunnen werken, meer rendabel.

“Je blijft volledig zelfstandig, maakt eigen beslissingen, maar kan gebruikmaken van alles wat wij al voor je hebben gebouwd.”

De Franchiseformule van Financieel Zeker ondersteunt en ontzorgt. Dat betekent dat we samenwerken, praktisch ondersteunen en op verschillende manieren werk uit handen nemen, waardoor jij die betrokken klantrelatie op kunt bouwen, waar je naar streeft.

Als franchisenemer word je vanuit Financieel Zeker volledig gefaciliteerd in alle facetten die nodig zijn om actief te kunnen zijn in de financiële dienstverlening. Inclusief berekeningssoftware en een CRM-systeem voor een digitaal klantdossier en gestandaardiseerde documenten. Professioneel offline en online marketingmateriaal hebben we voorhanden. Je (toekomstige) klanten zullen weten  dat je er voor ze bent.

Dan staat er ook nog een uiterst deskundige achterban voor je klaar. Het is altijd mogelijk om met de mid-office van Financieel Zeker te overleggen over de invulling van adviesrapporten. We nemen die voor je door, voor je die aan de klant gaat presenteren, zodat je de garantie hebt dat het advies voldoet aan de Wft regelgeving en aan de richtlijnen van de AFM. Dit maakt je advies altijd onderscheidend ten opzichte van dat van de con-collega’s in de markt. Voor jezelf en de klant een goed gevoel. Gaat de klant de samenwerking aan, dan zal de mid-office toetsen of het dossier voldoet aan alle wettelijke vereisen en de aanvraag bij een bank en verzekeraar verzorgen.

Als franchisenemer bouw je een eigen klantenbestand op met volledige portefeuillerechten. Je omzet betreft 100% van fees/declaraties/abonnementen/provisies. De bijdrage aan Financieel Zeker bedraagt € 505,00 ex btw per maand voor de facilitaire uiteenlopende diensten en services, inclusief software (berekening, vergelijking en CRM). Voor de dienstverlening met betrekking tot advies- en bemiddelingswerkzaamheden en werkzaamheden rondom de nazorg, bedraagt de bijdrage 30% (vrij van btw) over de bruto maandomzet.

Gegarandeerd hypotheekafspraken

Maar Financieel Zeker gaat verder dan alleen jou faciliteren met je bedrijfsvoering. Als je je bedrijf spik en span op orde hebt en alles is klaar voor gebruik, dan wil je natuurlijk in contact komen met (nieuwe) klanten.

Financieel Zeker heeft hiervoor een 3-tal afspraken programma’s gemaakt waar je aan kunt deelnemen als je graag een goed gevulde agenda wenst met kwalitatief goede hypotheek afspraken.

“Maandelijks een constante instroom van nieuwe kwalitatief goede hypotheekafspraken.”

Deze programma’s bestaan uit lezingen (o.a. doelgroep overwaarde verzilveren) die door Financieel Zeker door het hele land worden georganiseerd. En wil je maandelijks een constante instroom van nieuwe kwalitatief goede hypotheekafspraken, dan kun je deelnemen aan het Hypotheek Afspraken Programma.

Met Financieel Zeker heb een partner die je ontzorgt. Jouw focus ligt op klantcontact en advies. Jouw persoonlijke adviescoach staat dagelijks voor je klaar om met je te sparren en te overleggen over adviesinhoudelijke zaken. Scheelt jou een hoop uitzoekwerk. Wel zo makkelijk en 2 weten meer dan 1!

Profiel van de franchisenemer

Als financieel adviseur heb je bewezen kennis van zaken in de/het vakgebied(en) waarin je binnen de financiële dienstverlening actief wilt zijn. Je hebt in de afgelopen jaren voldoende ervaring opgedaan in de branche en bent in het bezit van relevante branchediploma’s (o.a. Wft hypothecair krediet, Wft schade en Wft leven zijn vereist).

Onze betrokkenheid bij de samenleving en maatschappelijke verantwoordelijkheid is groot. Wij verzorgen Feel Good Finance. En dat gaat verder dan alleen het regelen van de financiële zaken van je klanten. Het gaat ook over een bijdrage leveren aan mens, milieu en maatschappij. Het gaat over het verkleinen van footprint die we achterlaten. Onze franchiseformule is groen. Daar mag je gebruik van maken. Waarbij je eigen logo en bedrijfsvoering op duurzame en groene wijze bekrachtigd wordt. Als je van die betrokkenheid ook warm wordt, dan zijn we een match.

Sluit je aan

Deze franchisenemers gingen je voor

   Heb je interesse?

   Dan ontvangen wij graag een bericht via welkom@financieel-zeker.nl. Voor meer informatie over de samenwerkingsmogelijkheden kun je contact opnemen met Financieel Zeker, 040 – 30 41 767.

   Neem contact op

   Na gebleken geschiktheid op het vlak van integriteit, betrouwbaarheid en deskundigheid kun je als franchisenemer onder voorwaarden opgenomen worden in het AFM register als Aangesloten Onderneming. Dit gebeurt dan onder de collectieve AFM vergunning van de Centrale Organisatie Financieel Zeker en ben je voor de beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid verzekerd. Kom je in aanmerking om als Aangesloten Onderneming onder de collectieve Wft vergunning van Centrale Organisatie in het AFM register geregistreerd te worden, zijn hiervoor andere voorwaarden op van toepassing.

   Financieel Zeker is inmiddels uitgegroeid naar de 5e franchiseketen in Nederland binnen de financiële dienstverlening.