Verduurzamen

Woning verduurzamen
Iedereen wil kosten besparen op zijn energierekening. En als je daarbij ook een steentje kunt bijdragen aan een groener milieu en minder CO2 uitstoot dan is dat mooi meegenomen. Verduurzamen is echt besparen op de energienota en is een must! Het treffen van de juiste maatregelen met het grootste effect om te besparen vraagt om de juiste kennis en begeleiding.

Hoe werkt het Energiebespaarrapport?
Door je gegevens hier in te vullen kan je zelf een rapport downloaden. De adviseurs van Financieel Zeker kunnen jou helpen bij het opmaken en aanpassen van dit rapport. Elk rapport heeft een unieke code (QR) waar mee het rapport op maat (lees aangepast) gemaakt kan worden. Wanneer je hiermee akkoord bent kan je deze als opdracht voor BOX duurzaam tekenen en versturen. De adviseur van BOX duurzaam komt vervolgens langs voor een schouw en het maken van offertes op maat.

Het Energiebespaarrapport geeft inzicht in:

  • Het huidige energielabel
  • Diverse verduurzamingsmaatregelen
  • Besparingen per maand per maatregel
  • De kosten per maand (gekoppeld aan de dagrente bij financiering)
  • De subsidiemogelijkheden

Wij werken nauw samen met BOX duurzaam. Samen zorgen wij ervoor dat klanten begeleid en ontzorgt worden bij het verduurzamen.

Door dit formulier te versturen geef je ons toestemming voor het gebruik van de ingevulde gegevens voor het doel waarvoor deze in dit formulier worden gevraagd. Je hebt natuurlijk het recht je toestemming weer in te trekken.

Afspraak maken

Het is heel eenvoudig een afspraak met een van onze Financieel Zeker Adviseurs te maken. Neem daarvoor contact op met ons centrale telefoonnummer. We kijken welke tijd en datum het beste past.

Financieel advies is een fundamentele dienst in de samenleving, die bij kan dragen aan een brede welvaart en dus het welzijn van iedereen. Vandaar dat wij puur, eerlijk en transparant advies geven. Want dát geeft een goed gevoel. Meer lezen over hoe wij deze maatschappelijke betrokkenheid zien én invullen? Lees dan meer bij Feel Good Finance.

Maak een afspraak