Vermogensopbouw

Geld apart zetten voor later

Dat is wat met vermogensopbouw wordt bedoeld. Hoe bewust ben je hiermee bezig? Hoe bewuster je dit doet, hoe interessanter de opbouw kan zijn. Er zijn heel veel manieren om je vermogen op te bouwen. Denk aan een (tweede) huis kopen, een spaarverzekering afsluiten, beleggen, investeren in panden … Je huidige financiële situatie speelt hierin een belangrijke rol. Net als hoe jij je toekomst graag zou willen zien. Wat is in jouw situatie en ideale droom het meest verstandige om te doen?
Dat bekijken we graag met je.

Advies

Een fundamenteel en gedegen advies is bij alles wat we doen, en dus ook als het over vermogensopbouw gaat, van groot belang. Wij zien onze dienstverlening als een sociale verantwoordelijkheid: we geloven dat financieel advies een fundamentele dienst is in de samenleving die bijdraagt aan de welvaart van iedereen. De manier waarop je je vermogen opbouwt is van grote betekenis voor je toekomst. En daarmee ook van dat van anderen. Je wil dat het goed geregeld is. Dat willen wij ook. Maak dus een afspraak om dit op eens goed te bekijken. Wij geven graag advies dat past. Nu en in de toekomst.

Financieel zeker zijn. Dat geeft een goed gevoel.

vermogensopbouw

Afspraak maken

Het is heel eenvoudig een afspraak met een van onze Financieel Zeker Adviseurs te maken. Neem daarvoor contact op met ons centrale telefoonnummer. We kijken welke tijd en datum het beste past.

Financieel advies is een fundamentele dienst in de samenleving, die bij kan dragen aan een brede welvaart en dus het welzijn van iedereen. Vandaar dat wij puur, eerlijk en transparant advies geven. Want dát geeft een goed gevoel. Meer lezen over hoe wij deze maatschappelijke betrokkenheid zien én invullen? Lees dan meer bij Feel Good Finance.

Maak een afspraak