Verzekeringen

Goed geregeld!

Je verzekeringen goed geregeld? Dat geeft een goed gevoel. Dan zit je financieel zeker. Hoe helder zijn de verzekeringen die je hebt afgesloten? Weet je precies hoe het zit? Of kan het zijn dat je straks wellicht een keer voor (vervelende) verrassingen kan komen te staan?

Wij geven helderheid hierin. Je verzekeringen moeten gewoon goed zijn geregeld, je moet weten van de hoed en de rand. Als verzekeringsadviseur hebben we hier een sociaal verantwoordelijke rol te vervullen. Daarom adviseren we je niet alleen graag; we maken het ook voor je in orde.

corona

Soorten verzekeringen

Verzekeringen Particulier

Kun je bijvoorbeeld de hypotheek nog betalen als je je baan kwijtraakt? En wat gebeurt er als je partner overlijdt? En natuurlijk ook: hoe zit het als er onverhoopt brand uitbreekt? Of je huis overstroomt? Als je een ongeluk maakt met je auto? Het zijn nooit fijne scenario’s om over na te denken. Maar dat het gebeuren kan, weten we allemaal.

De adviseurs van Financieel Zeker denken graag mee om de verzekeringen zo goed mogelijk aan te laten sluiten op  jouw situatie. En op transparante manier. Zodat je wéét hoe het geregeld is. Dát geeft een goed gevoel.

Verzekeringen Zakelijk

Als je zzp’er bent of een groter bedrijf runt, dan heb je ook te maken met risico’s. Met de juiste bedrijfsverzekeringen zorg je ervoor dat je zorgeloos kunt ondernemen. Maar welke bedrijfsverzekeringen passen nu het beste bij jouw bedrijf? Dat is een belangrijke vraag om te onderzoeken en het zo te regelen dat je met een gerust hard verder kunt groeien met je bedrijf.

Wij geven graag advies op maat. Zodat je financieel zeker bent, ook als het om de toekomst gaat. Dan kun je pas echt zorgeloos ondernemen.

Afspraak maken

Het is heel eenvoudig een afspraak met een van onze Financieel Zeker Adviseurs te maken. Neem daarvoor contact op met ons centrale telefoonnummer. We kijken welke tijd en datum het beste past.

Financieel advies is een fundamentele dienst in de samenleving, die bij kan dragen aan een brede welvaart en dus het welzijn van iedereen. Vandaar dat wij puur, eerlijk en transparant advies geven. Want dát geeft een goed gevoel. Meer lezen over hoe wij deze maatschappelijke betrokkenheid zien én invullen? Lees dan meer bij Feel Good Finance.

Maak een afspraak