Over ons

Snel naar

Financieel Zeker

Financieel Zeker is een financiële dienstverlener met heldere visie en oprechte missie. Die hebben samen alles te maken het realiseren van een brede welvaart, voor mens, milieu en maatschappij. Feel Good Finance, noemen we dat. Onze adviseurs staan klaar als je een gedegen hypotheekadvies wil, inzicht in verzekeringen en bewust wil werken aan vermogensopbouw.

We werken onafhankelijk, zijn op de juiste wijze gekwalificeerd en voelen ons betrokken. Wij doen alles om ervoor te zorgen dat je je niet alleen financieel zeker voelt, maar dat je dat ook bent.

Financieel maatwerk

Je bent verzekerd van maatwerk toegespitst op je persoonlijke situatie. Of het nu gaat om bijvoorbeeld de autoverzekering, de inboedelverzekering, de hypotheek, je aanvullend pensioen, rente op je spaargeld, het uitgangspunt van Financieel Zeker is dat je een oplossing geadviseerd krijgt die voor jou op maat gemaakt is. Nu en in de toekomst.

Maak een afspraak

Advies-check vooraf

Een financieel advieskantoor dat verbonden is aan Financieel Zeker biedt je meer zekerheid. Zo wordt een door ons gegeven advies altijd vóóraf door een extra team van deskundige vakspecialisten van Financieel Zeker beoordeeld of deze voldoet aan je wensen, past bij jouw mogelijkheden en of die voldoet aan alle wet- en regelgeving.

Persoonlijk en deskundig advies

Een bij Financieel Zeker aangesloten advieskantoor komt bij je aan huis voor een persoonlijk advies. Aan de financieel adviseurs stellen wij de hoogste eisen op het gebied van opleiding, deskundigheid en klantgerichtheid. Om dit te bereiken is er een (intern) opleidingsprogramma per vakgebied waarin de financieel adviseur in actief is.

Klachten

Heb je een klacht? Neem dan direct contact met ons op, via 040-3041767.

We hebben een speciale klachtenprocedure opgesteld, waarmee we graag tot een passende oplossing komen. Deze nemen we dan meteen door.
Mocht je niet tevreden zijn over de oplossing, kun je je klacht alsnog kenbaar maken bij Kifid, het klachteninstituut voor financiële dienstverlening.  Kifid behandelt de klacht op een onafhankelijke en onpartijdige wijze.

Je kunt bij Kifid terecht voor klachten en geschillen over verzekeringen, hypotheken, leningen, financieringen en beleggingen, als je de oplossing die wij hebben geboden niet toereikend vindt. Je dient de klacht in via mijn.kifid.nl. Kifid onderzoekt of de klacht klopt en wat er moet gebeuren. Je kunt vooraf op de website eventueel nog een ‘sneltest’ doen. Die geeft aan of je klacht inderdaad te behandelen is.

Afspraak maken

Het is heel eenvoudig een afspraak met een van onze Financieel Zeker Adviseurs te maken. Neem daarvoor contact op met ons centrale telefoonnummer. We kijken welke tijd en datum het beste past.

Financieel advies is een fundamentele dienst in de samenleving, die bij kan dragen aan een brede welvaart en dus het welzijn van iedereen. Vandaar dat wij puur, eerlijk en transparant advies geven. Want dát geeft een goed gevoel. Meer lezen over hoe wij deze maatschappelijke betrokkenheid zien én invullen? Lees dan meer bij Feel Good Finance.

Maak een afspraak